Make your own free website on Tripod.com
Saxat från pressen:

Eve´n Alan är helt enkelt mycket skickliga. Mysteriet med den svävande damen har säkert i många fall måst lösas med insomningstabletter. Man kan bli liggande vaken för mindre.
Expressen

Även Eve'n Alan har vi sett förr i Göteborg, ett illusionistpar som alltid fascinerar med sina konster. Här finns den svävande damen, elegant trolleri med näsdukar, en röd duk som med pistol skjuts in i en ballong, eldslukeri och mycket annat. Ett drivet och underhållande par.
Göteborgs Posten


Alla nummer med Eve och Alan var helt otroliga. Hur bär de sig åt? Alan får sin Eve att sväva i luften, han genomborrar lådan hon ligger i med en massa svärd. Han sågar av huvuden på folk ur publiken. Trolleri är det ju frågan om, men lite otäckt var det att få huvudet "bortsågat". (Undertecknad vet, eftersom det var han som blev upplockad på scen under onsdagens föreställning.)
Christer Norberg

En magisk uppvisning som "trollband" publiken gjorde svenska Eve'n Alan. Skarpslipade svärd, tudelade damen och kanske framför allt svävande damen var inslag i detta enorma illusionistnummer.
Kvällsposten

Och så var det dags för det magnifika illusionistparet Eve'n Alan, mystikens mästare med sina otroliga illusioner. Frågan är om inte paret rent av har kontrakt med Hornpelle själv, för så skickliga trollkonstnärer har väl inte skådats på länge i Oskarshamn. För hur förklarar man annars att Alan kan såga sönder Eve i bitar, sprida ut dem och sedan plocka ihop fruntimret igen. Och hur i all världen bär han sig åt för att få Eve att ligga i luften, enbart balanserande på en svärdsspets i nacken. Publiken satt andlöst tyst för att sedan jubla när Alan genomfört ett trick. Han slutade i trollkarlsstil genom att trolla bort sig själv och sedan plötsligt dyka upp bland publiken. Se, det var en magiker det!
Torbjörn Byman

(1) (2) (3) (4)